Verfrissend, vernieuwend, nét even anders.

Onze visie

Om je marktpositie te behouden of te verbeteren is het wenselijk om je bedrijf continue te blijven ontwikkelen. Alleen door zelf te ontwikkelen kun je optimaal profiteren van de huidige snelle veranderingen in een concurrerende markt.

Het bedrijf

Copec is opgericht door Jelle Visser. Jelle heeft op internationaal directie- en management niveau gewerkt voor Microsoft. In die periode was hij verantwoordelijk voor het permanent ontwikkelen van 12 West-Europese landenorganisaties, door samenwerking tussen landenteams te vergroten, de beste ideeën van het ene land te gebruiken in andere landen en ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken konden werken. Deze ervaring is de basis voor het ontstaan van Copec.

Connected Professionals

De druk van de dagelijkse werkzaamheden, de overvloed aan informatie en keuzes en de natuurlijke menselijke weerstand tegen verandering, maakt structurele bedrijfsontwikkeling voor directeuren en directie teams, tot een uitdaging. Copec maakt daarom gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals en partners om haar klanten te ondersteunen bij ontwikkelingen op de volgende gebieden:

  • Strategische ontwikkeling.

  • Ontwikkeling van teams en individuele mensen.

  • Processen en procedures opzetten en verbeteren.

  • Ontwikkeling van producten en diensten.

Wat klanten over ons zeggen.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com